OVER FAMILY Foodspot

Ons verhaal

WELKOM BIJ FAMILY Foodspot

Blijf gezellig eten bij Family Foodspot of bestel gemakkelijk Family voor thuis.

Bij Family Foodspot in Utrecht, ben je altijd welkom en staat er altijd wel iets lekkers voor je klaar. Yilmaz en zijn Family team bereiden graag jouw favoriete Family gerechten. Yilmaz: “Bij ons staat de deur 7 dagen per week voor je open en je vindt ons heel gemakkelijk bij het foodcourt langs de A2. Je kunt bij ons altijd voor de deur gratis parkeren. Wil je thuis van de lekkerste snacks, friet en onze Family Favorieten premium burgers genieten dan kan je heel gemakkelijk bij ons afhalen en uiteraard kunnen we het ook tot aan jouw voordeur bezorgen. Kortom, geniet van Family voor thuis.  

Op ieder moment van de dag zetten wij graag iets lekkers op tafel, of je nu een heerlijke lunch bestelt, een borrelmix om het weekend te vieren of 's avonds een lekker hapje wilt eten, bij Family Foodspot ben je altijd aan het juiste adres. Yilmaz: “Ik kan je onze specialiteit de Spicy Kipburger zeker aanbevelen en daarbij is de frites special hete kip mateloos populair in Leidsche Rijn en omstreken. Kom het eens lekker bij ons proeven. Sluit je maaltijd af met een verdaaid lekker ijsje, we hebben allerlei lekkere sundae specials om van te genieten. Op een zonnige dag is onze sundae special sticky stroopwafel een echte must have. 

Kom je snel een keertje proeven bij onze Family?  

“Heb jij onze Bicky Burger al eens geproefd of de Family Premium Cheeseburger Bacon- Egg? De absolute aanrader, met frisse sla, rode uit, tomaat, bacon, kaas, ei en creamy bacon saus.” 

ONZE KERNWAARDEN

Samen genieten van Family

Samen genieten is waar het bij Family om gaat. In het Family eethuis geniet je samen van jouw favoriete Family gerechten. Maar van Family kan je ook thuis genieten, bestel Family voor thuis, zo geniet je overal van de lekkerste Family maaltijden.

Het is onze passie om altijd wat lekkers op tafel te zetten, met kwaliteit. Wij bieden jou een kaart vol (h)eerlijke producten en maaltijden die liefdevol worden bereid met de beste ingrediënten. Of je nou zin hebt in één van onze favorieten, zoals een Family burger met frietjes of juist voor wat extra groente wilt gaan zoals een salade, wij kiezen voor het beste en werken alleen met A-merken van top kwaliteit.

Bij Family Foodspot staat de deur altijd voor je open. Op elk moment van de dag kan je bij ons genieten, van lunch tot diner en van een kopje koffie tot een late middagsnack of borrelplank, bij ons ben je altijd aan het juiste adres. 

accordion